Het verhaal begint bij de eigenaar Kjetill Sintzen

''Ik wil graag de ochtenden van de Nederlanders op fleuren en één miljoen mensen laten lachen. Wat begon als een droom is uitgegroeid tot een levendige realiteit vol hartverwarmende momenten''.

Onze Producten

Bij Mokaholic draait alles om onze mokken. We bieden een unieke collectie van mokken met grappige en leuke teksten die elke ochtend bijzonder maken. Onze ontwerpen zijn met zorg geselecteerd om een glimlach op je gezicht te toveren, of je nu een vroege vogel bent of een langzame starter. We geloven dat een beetje humor bij het ontbijt de hele dag kan veranderen.

Onze Toekomst

Onze reis stopt niet bij mokken alleen. We hebben grotere plannen om onze missie en visie te realiseren. Ons uiteindelijke doel is om een koffiezaak te openen waar mensen samenkomen om van hun favoriete drankje te genieten en te genieten van een portie positiviteit. We willen ook de strijd tegen eenzaamheid in Nederland aangaan door verschillende campagnes en initiatieven te ondersteunen die gemeenschappen versterken en mensen samenbrengen.

Samen Lachen, Samen Groeien

Bij Mokaholic geloven we dat het leven beter is als we samen lachen en samen groeien. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis naar een lachende en hechtere samenleving. Ontdek onze mokken, deel ze met vrienden en familie, en laten we samen de wereld een beetje vrolijker maken.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons verhaal te leren kennen. Samen kunnen we de wereld laten zien dat een lach de beste manier is om de dag te beginnen.

Lach, geniet, en laat Mokaholic je ochtenden veranderen!

Kjetill Sintzen

Oprichter, Mokaholic

Missie

''Een vleugje humor toevoegen aan de ochtend van de Nederlander"

Visie

''1.000.000 mensen één keer laten lachen''

Word lid van koffieliefhebbers

We bouwen aan een hechte community vol tips over koffie, leuke cafe's en gezelligheid. Word nu lid op Facebook!

Breng me erheen
 • Kjetill Sintzen

  Kjetill Sintzen

  Eigenaar

 • Wil je mij versterken?

  Neemt contact op!

 • Stage lopen?

  Neemt contact op!

Video Embed